Panas Baran

Ibu2 kat dalam nii...ada x yg suami panas baran/ego tinggi.... Xboleh silap sikit....asyik nak marah jaa....walaupon benda kecil tapi marah tu mcm kesalahan besar... Suami sy mmg baran sgt..... saya sabar jaa dengan kerenah dia..... mcm mana ibu2 atasi masalah suami baran nii ya...???

8 Balas

Mintak pada Allah supaya Allah selalu lembutkan hati suami, suruh suami banyak2 kan solat. Isteri untuk dijaga hatinye bukan untuk dimarahi. Astaghfirullah