emosi tidak terkawal

Adakah emosi yg melampau2 seperti kuat marah menjejaskan kandungan... Dah berusaha menjadi penyabar tapi kdg2 automatik jadi panas baran.... Emosi tidak terkawal...

9 Balas

saya pun sama masa ngandungkan anak sy yg br lahir ni.. dlm ht sy, sy tanamkan.. relax.. biar je apa nak buat, tuhan tu maha adil...

Saya pon sama kdg2 marah ke anak emotional sgt..xtau la nape jd baran jeeee 2 3 hari ni ..xkerap pon cume kdg1 1 hari skali je

Sama la..smlm emo sgt2 harini bengkak mata2..ape yg sebak sgt xtahula..be strong mommy..sian kdg2 baby kite kn tp nk wt cmane

Saya pun sama..tp lepastu saya istighfar,tenangkan diri..jauhkan diri dr org keliling..bila da lega,baru bercampur balik

Sebenarnye boleh je kawal...nk marah tu tarik nafas...istighfar byk2...klu da reda br bincang...boleh je..insyaallah...

Saya pernah marah sampai miscarriage. Lstely emosi mmg xstabil. Baby terbantut dan mninggal kata doktor.

5y ago

Kena cek heart beat baby. Sy pergi masa cek 9 minggu sbb ada appointment di klinik government lepas tu dorang xakap xnmpk heart beat. Actually sy sdh ada firasat yg baby mninggal sbb lepas sy terlampau marah dekat husband. Sy teriak kat husband satu mlm sy nangis, besoknya sy rasa normal, mcm xhamil, rupanya baby sdh xda masa tu.. Cek di klinik xda heart beat, cek di private pun xda heart. Lepas tu sy jalani hidup mcm org xhamil, xda morning sickness mcm biasa, xletih, xpening... Cek lagi pada minggu 11, baby dah mninggal masa umur dia 9 minggu lebih lg. So kena awas kalau ada petanda mcm tu

Saya pn mcm ni ms 1st trimester. Masuk 2nd tri dh ok.

Same dgn saya 😫😫

Sama mcm sa tau.. Dr awal Peggy smpi skrg mc lg kuat marah.. hmmm