sedih

Hi ibu2.. I just wanted to share my feelings. Jgn kecam sy ibu2. Sy tau ni bukan platform utk share pasal perkhawinan.. I don't have fb. Hari ni bufday sy yg 29th.. skg mengandung 33weeks+ tp suami sy tidak wish sy. Kami duk pjj sejak preggy. Sy kesal berkhawin dgn dia. Mmg kami x pernah cukup duit sbb sy srt. Dah 5bulan dia x dtg tgk sy dgn alasan xda duit. Call pun jarang.. wats app only if I text him klau x 2/3 hari x wats app. Adik2 pun perasan dia x ambik tau pasal sy and baby. Sy terbaca wats adik beradik sy?. Mcm mana sy nak positivekan diri?

84 Balas

Happy birthday sis .. Sy pown pjj .. Skrg tgl ngan family .. Husband di perak sy di johor .. Just fikir positif .. Soal rezeki doa byk² .. In Shaa Allah .. Allah Maha Besar .. Sentiasa mendengar doa hamba² Nya .. Jgn sedih² .. Pk kan kesihatan baby dlm perut .. Mummy mst happy selalu .. Walaupown time stress .. Tp kne happy jgk .. Sy doakan sis dipermudahkan segala urusan .. Sentiasa diberi kekuatan ntok menghadapi apa² rintangan .. In Shaa Allah .. Semua akan okay

4y ago

Thank you for your kind words❤