sedih

Hi ibu2.. I just wanted to share my feelings. Jgn kecam sy ibu2. Sy tau ni bukan platform utk share pasal perkhawinan.. I don't have fb. Hari ni bufday sy yg 29th.. skg mengandung 33weeks+ tp suami sy tidak wish sy. Kami duk pjj sejak preggy. Sy kesal berkhawin dgn dia. Mmg kami x pernah cukup duit sbb sy srt. Dah 5bulan dia x dtg tgk sy dgn alasan xda duit. Call pun jarang.. wats app only if I text him klau x 2/3 hari x wats app. Adik2 pun perasan dia x ambik tau pasal sy and baby. Sy terbaca wats adik beradik sy?. Mcm mana sy nak positivekan diri?

84 Balas

Happy birthy sis...sy pown pjj suami balik 3month sekali...cuba positifkan diri sis sbb mase mengandung emosi ibu tak stabil..mungkin suami sis sibuk kerja@ nanty dia balik buay surprise sis...hadiah paling berharga dalam dunia ni dikurniakan zuriat & suami,jadi anggap jer anak yg sis kandung tu pengikat kasih syg sis dan suami,dan hadiah terbesar dari sis untuk suami..insya allah nanty suami sis akan pulang,bagi dia mase kerja tuk cari nafkah untuk sis dan anak yg bakal lahir..sabar ye sis...nanty baby sedih...

4y ago

Harap dia akan berubah one day. Kami khawin baru 2thn. Thank you for your positive words sis❤