sedih

Hi ibu2.. I just wanted to share my feelings. Jgn kecam sy ibu2. Sy tau ni bukan platform utk share pasal perkhawinan.. I don't have fb. Hari ni bufday sy yg 29th.. skg mengandung 33weeks+ tp suami sy tidak wish sy. Kami duk pjj sejak preggy. Sy kesal berkhawin dgn dia. Mmg kami x pernah cukup duit sbb sy srt. Dah 5bulan dia x dtg tgk sy dgn alasan xda duit. Call pun jarang.. wats app only if I text him klau x 2/3 hari x wats app. Adik2 pun perasan dia x ambik tau pasal sy and baby. Sy terbaca wats adik beradik sy?. Mcm mana sy nak positivekan diri?

84 Balas

Haii sis.... Byk bersabar sja ya.. .sebab dlu 1st baby mmg suami keja askar....jadi mmg pjj la juga kan..suami d KL ..saya pula d sabah...dr start preggy smpai hampir 5 bulan gtu bru terjumpa itu pun sekjap ja tuk 1 weeks ...pastu berjauhan lg smpaila tb2 saya kena masuk icu sbb darah tinggi & tpaksa kena bedah baby premature....mmg dlm kadan stress laki jauh lagi...mcm2 dlm fikiran ....tp just cuba think positif mgkin btul suami sis ckp x ckup duit...sbb dlu suami saya pun slalu ckp x ckup duit tuk plg sabah....memang bikin sakit hati....tp itula.... Apa2 pun its better sis cuba call suami sis dan berterus terang apa yg sis rasa skrg ni...jan d pendam2....sbb kdg2 laki2 ni lupa diri....biarla apa si suami respon...skurg2nya dea dgr luahan sis skrg mmg perlu dea support...ckp la kalau x dpt pulg pun at least give a msg pun okla.... Soal hati ni mesti kita kena luah atau bgtau laki kita juga...x kesahla dea dgr ka x.....yg penting kita bgtau sja ....so hrp2 suami sis akan tfikirla jg la selepas sis bgtau nti... Anyway keep pray ya sis... Doa yg baik2 sja....