pencuci muka

Boleh x guna pencuci muka jenama eversoft semasa hamil?sy br je hamil 5minggu..xtau nk guna pencuci muka ape..

6 Balas

Sy pun pkai eversoft evacado.. Rupanya katanya tak boleh. Sebab ada paraben.. Cuba Google bhan yg mgndungi paraben utk ibu mgndung rupanya x bole pkai.. Dkt losyen pun ada paraben

3y ago

Muka sy breakout lepas pakai pencuci muka eversoft avocado tu.. Sy tukar hada labo baru ok

saya pon takut nk pakai skincare,buat sementara ni beli yg natural je kat kedai runcit. jenama safi 😆

3y ago

and dont forget to apply moisturizer jugak. kalau kluar tu pakai la sunscreen. in shaa' Allah your skin akan okay sikit.

Boleh sangat dear. Saya pun guna brand tu. soft je, yg avocado punyer 👍🏻

yg jenis ni selamat. sy dh check bahan dia

Boleh je...

boleh