Pencuci muka wardah pink

Assalamualaikum, ade tak mommy yg guna pencuci muka wardah warna pink masa pregnant ni? Okey tak? Dari awal pregnant smpai dah 6 bulan tak beli2 pencuci muke..geli pulak nengok muke sendiri cuci pakai sabun dettol 🤣🤣

2 Balas

Saya pakai brand mama's choice. Selamat & sejak pakai rasa cerah skit muka yg kusam ni hahaha. Murah jee dlm rm26 camtu je

I just guna Kain Norwex. cuci Muka guna air. bersih & Rasa Selamat sbb Kain + air shj 😊