Pencuci muka

Maaf nk tnye, kalau kita lepas bersalin nnti bole ke kita pakai pencuci muka apa2 je ?? #ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu

5 Balas

apa2 pencuci muka yg dijamin selamat boleh pakai.. kalau beli dari farmasi, guardian watson InsyaAllah selamat.. yg nampak mcm timbang kilo, yg xde jaminan keselamatan tu x boleh pakai sampai bila2 pun https://www.npra.gov.my/index.php/en/consumers/safety-information/cancellation-of-notified-cosmetic-products.html hamil atau tidak, menyusu atau tidak, produk yg dibatalkan notifikasi kkm tak selamat utk diguna.. kalau tersenarai dlm link atas tu, boleh cuba jenama lain yg diyakini selamat.. kalau yg kkm tarik balik cuma krim muka je, berkemungkinan besar bhn2 yg bahaya tu ada jugak dlm pencuci muka & produk2 lain.. setakat tengok bhn2 dkt botol x mungkin company terang2 nak tulis hydroquinone, merkuri dekat situ.. maaf taip pjg kalau sy tahu pencuci muka apa yg puan nak pakai sy jwb pendek je.. jaga diri, stay healthy

saya kerja treatment muka nama company rasia , boleh pakai pencuci muka apa apa je yang tak boleh krim malam timbangkilo, dan rutin skincare yang testur berminyak klau boleh tinggal sekjap sementara anak nak membesar takut kita cium anak melekat dekat anak pulak

Apa2 je tu yg kena tengok jugaklah ingredients yg selamat.

2y ago

okyhh tq sis 🤗

Boleh asalkan bukan produk timbangkilo

depends pada bahan