ayam

Ibu2 hari ke 6 berpantang blh mkn ayam lg x???

31 Balas

Saya hari pertama dh makan ayam. Mak saya pun sediakan makanan saya ada ayam, tp tk selalu. Menu Ikan lebih kerap

Boleh .. saya dekat hospital lepas bersalin terus makan ayam..sup ayam.. seelok bhgian isi bnyk protein

Klo dduk hosp xd mknn pantang sis,nak x nak kena mkn gak . Tp klo dh balik tu better mkn mknn pantang lah 😁

Mkn jer lh klo x alergik ayam. Sy dri hri ptama mmg dh mkn mcm biasa, mkn ayam daging sayur nasi tu semua

Lepas bersalin je hospital bagi makan tomyam ayam.😭😭😭😭😭. alhamdullilah makan xde jadi apa

Boleh tapi jangan hari2..disyorkan makan ikan,sebab tambah tenaga balik dan darah dlm badan.

Boleh jee,buat laa ayam bakar kosong ke,sup syur cmpur ayam ke..aslkn jgn goreng..

Sy warded 2hb-15hb lps bersalin czer, hosp bg mkn ayam,ayam sup,ayam bakar...

Ayam kan sumber protein jugak. Cuma kena tengok penyediaannya. 😁

Boleh sis.. Hari pertama pantang sy da mkn ayam hehehe