ruam muka

Ibu2 guna cream apa kalau ruam mcm ni? Stress tengokkk ??

ruam muka
18 Balas

setiap kali lepas menyusu, lap bahagian yg kena susu ngn tisu basah. better tisu yg dibasahkan dgn air. then lap balik ngn tisu kering. ank sy pun smpai skrg ada. cuma tak seteruk dlu. dh 6 months pun. kuat sgt berpeluh. smpai bahagian kepala pun naik kerak air.

anak saya MMG kuat menyusu Kadang2 susu dah meleleh sampai ke pipi tapi saya akan lap and pakaikan krim Herbal blend Shaklee, bila nampak merah2 kat pipi Allhamdulilah ruam xsempat nak tumbuh😂

cuba guna aveeno cream dermexa. mmg khas utk ruam n eczema.Kat guarfian ada jual.. ataupun wsapp saya https://wa.me/60136316772 ..kbtulan sy mmg smpan stok utk anak..

Ruam pnas tu..Klu dlm shri dua dh hilang tu ruam biasa..Jgn bg kena susu ibu tkt makin merebak..Ruam tu biarkn je nty hilang..

5y ago

cpt berpeluh mmng mcm tu..Sma ank kuat berpeluh...Sye biar n xsapu ape2..Doc pon tgk xbg ape2 sb nty pkai ape2 jdi lain..Sb bhgian muka snstif

sy pakai trial set jenama suu balm..5 hari ilang ruam...smpai skrg da x naik ruam

sis guna kalmy lotion... wasap ibu www.wasap.my/60138661354

guna treatment losen..2hri ja boleh sembuh

ruam panas tu..biar je..jgn bg dia berpeluh

Guna bedak baby jenama pigeon sis