First Baby

Ibu2 di sini... Bila biasa kamu cek upt?

36 Balas

Sy check upt sbb badan rase lain mcm,,(act period mmg xnormal sbb bf & perancang inject),,last period bln 1,check upt bln 3 (scan trus 8week) skrg nk msuk 26week

Sy 5 hr sebelum period sy cek sbb badan sakit sakit, perut cramp mcm nk senggugut tu tp lmbt lg nk period nya. Sj le cek tibe naik 2 line merah 😁😁

sy cek 5hari sebelum waktu period. sbb rase perut cramp. terus buat upt. alhamdulilah positif 😊 tapi double line xbape jelas sgt.kabur²

I check masa dah pregnant 8 weeks (scan afterwards) sebab macam baru sedar pregnant. Period irregular itu yang tak sedar awal 😅

Xdtg peroid lpas 2 asew skit prut sbb mkn nenas mso ter lh trpkir nk check , alhmdllh smua ok hee

setiap minggu cek masa blm prgnant..😂😂 saje suka2...tiba2 double line alhamdulilah...

5y ago

3week dh nampak kabur...4week kabur lagi...5week baru terang merah hihi

sya chck 2 hari delay priod. 😂😂 mmg double line terus. alhmdulillah

First baby sy xreti lagi masa tu sy check 2minggu xdtg period. Huhu

Bila sy rasa mcm bdan tak sedap n loya² bila check alhamdulillah

Lepas period delay.dlm 4hri trus cek..trg sgt line😍😍😍