Reject minum botol susu ..nak df ja

Ibu2 , cmna nak buat yaa..anak sy dh 7 bulan lebih reject botol susu plak..susah hati laaa bila nak kena tinggal dia lama2 ..sblum start makan masa 6 bulan tu ok jaa minum, start dh makan solid food terus xmau botol susu..dia kunyah2 ja puting botol tu..haiyyoo😩 skrg nak tinggal dia dkat mak 2,3 jam pon mak dh susah hati sbb dia xmau hisap botol

2 Balas

macam anak saya, takmau susu botol. saya letak susu dalam straw cup instead of botol

1y ago

Ok sis..nanti sy cuba buat

kena try and error jenis² botol sampai jumpa puting yg dia ngam nak hisap