Susah hati dengan anak

Ibu2, boleh tlg saya tak selesaikan isu2 ni😭😭 1. Anak 11 bulan xmau makan..macam2 dh buat tpi makannya 3 suap macamtu ja 2. Takmau hisap botol ..nk menempeng ja dengan maknye..sy perasan susu badan sy dh kurang..tu yg bg fm jugak..tpi dia xmau hisap botol..buat main jaa puting botol tu 3. Ada tak cara lain utk bg naik berat badan anak

2 Balas

Susu tu try bg masa dia mamai nk tido, sblm ni dia mkn ok ke? Fasa nk tumbuh gigi kot. Try bg bende sejuk2 mcm buah campur oat ke sejukn dlu.

bagi vitd drop