BABY REJECT BOTOL DEKAT RUMAH

Hi nak tanya ada tak ibu ibu especially working mom yang ada pengalaman baby start reject botol? anak saya dah 6 bulan. skrg dia dah start reject botol yang dia guna pernah guna sblum ni. normal ke? macam mana ye nak dia hisap balik botol?

1 Balas

same case mcm ank sy jugak. start 3m reject botol reject susu. Susu fm & ebm semua dia toak. Dia just nak DIRECT FEED. Byk try & error susu dan bottle. Skarang masih struggle cari susu & bottle yg dia suka 🥲 Dari dia 3m sampai skarang 7m masih struggle cari 🥲🥲