bby akn msk 6 bln

Ibu2 boleh share any tips and mknan yg baik utk baby 6 bln...first time nk sediakn mknan utk bby ?

2 Balas

Awak follow happy baby food malaysia. Byk dorg share tip utk bagi ank makan. Mcm sye for begining bagi bubur kosong dlu. 4 hari berturut. Then start mix dengan vege and protein.. follow la page tu dekat FB.

anak I dulu, I selalu blend buah² bagi makan. then dah masuk 7 months I cuba bagi bubur nasi blend dengan ikan bilis and sayur.