Susu

Ibu² bleh suggest x susu apa yg best diminum.. Sya stop minum anmum sbb ramai ckp xbrapa ok.. So skg sya try fernleaf full cream.. Korg? Ni first time preg so xtau sgt susu apa yg paling ok..

27 Balas

Sy tak minum susu. Sy beli pil calcium jenama bonital kat farmasi. Tekak tak boleh pegi ngn susu. Dah cuba minum similac mom, tahan semnggu je minum. Pastu terus nak muntah 😂😂😂

Sebenarnya susu tu ikut keserasian diri. Macam saya msa pregnant mmg minum anmum. Elok dan sesuai dengan saya. ✌🏻 Kalau susu lain, maybe saya suggest similac mom.

kenapa yaa tak okay susu anmum ? sekarang sy minum anmum sebelum ni frisomum , yang mana okay sebenarnya ni 🤣 confius sattttt !! 😂

4y ago

Sama2 kasih✌✌😊

Saya minum susu kambing Purenat Gold. Kawan saya amalkan susu ni, alhamdulillah anaknya kena kuning 5 hari sahaja 😊

Saya first Dutch lady low fat.. Tapi time tu pulak alahan so stop.. Skrg hL dgn anmum low sugar je 😙

susu fresh milk, no added sugar, tk kisah la brand apa, tp yg paling light farm fresh🤗

Saya minum Hi-Goat alhamdulillah hb pun cantik nurse cakap lagipun murah sama 😄😄

Apa2 susu pun tak kisah. Janji kandungan gula tak tinggi. Fresh milk pun boleh je.

4y ago

Sama2 😊

friso, kalau tak boleh mnum susu tepung, minum susu kotak je farm fresh.

Saya minum susu tepung everyday. Ok jugak untuk hb