fernleaf full cream

masa awal trimester 1&2, minum susu anmum & enfamama. da masuk trimester 3, saya minum susu fernleaf full cream sahaja. sedap & jimat 🤭❤

8 Balas

berat badan ok x ? berat baby cmne pulak .. Sy pon ingat nak try susu ni juga .. skrg bru 6w .. sebab pregnant lepas minum anmum pon berat baby x ok

9mo ago

ohhh 32w.. patutlah.. kalau sis lahir 37w..maybe berat ok kot masa tu.. tp nak buat mcmn..

sy perasan bila saya minum susu ni berat baby naik😅kalau sy minum dutch lady berat baby maintain je.. tpi berat sy x naik hahahhaha

9mo ago

dah 24 weeks 5 days.. tp lama sy x minum dh last bpe weeks nth .

Sis minum ni berat x cpt naik ka sis? Sy minum ni tp berat naik byk pulak.. Ni tukar yg low fat.

9mo ago

last cek berat baby.. masa kandungan 37w, berat baby 3.07 + kg. maybe depends cara sukatan nak buat air susu tu atau cara pemakanan kite.

sya mnum ni dari first trimester smpai laa sekarang trimester 3😇

susu tepung ni ke boleh bg kt bdk2 1 thn ke atas?

9mo ago

anak takde allergy dgn susu ni boleh je bagi

Alhamdulillah

👍