Sya alami pendarahan 3 hari suda, warna darah coklat tua, saya mengandung 6m 3h, apakah keguguran?

Sya alami pendarahan 3 hari suda, warna darah coklat tua, saya mengandung 6m 3h, apakah keguguran?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kalau ada bleeding @ spotting darah, sebaiknya terus ke hospital secepat mungkin ye untuk pemeriksaan selanjutnya dgn doktor ✌🏻 Itu yg nurse pesan dekat saya masa first time pregnancy check up dgn klinik kesihatan ☺️

kne rujuk doc sis

3y ago

😊😊