suka makan yogurt tak?

Ibu2 assalamualaikum ada tak kat sini ibu2 preggy suka makan yogurt buah-buahan macam jenama nestle ada perisa buah2 tu.. okay tak kalau kerap makan yogurt?

10 Balas

Yogurt natural plain blend dgn buah lagi sedap..selamat dari perasa tiruan yg ada gula hehe.lagipon senang nak membuang.

Mcm sy mkn ok je..tp pape pn depend pd bdn msing2.. ada yg ok ada yg x... Kne try n error 😉

Yougart asli Mix dgn fresh milk. Setiap mlm minum. Elok ja. X kena sembelit..

Kerap mkn xpasti. Sy kalau xsure, sy kurangkan mkn/xmkn selalu.

Kalau nak option lagi sihat, boleh pilih greek yougurt

Makan yogurt ni baik utk kandungan sis

yogurt elok sis.. bleh trskan mkn..

Saya pn suka Sgt mkn yogurt

Sy mkn..semingu 3x mkn..

sama 🤗