Yogurt Buah

anak saya 11 bulan...saya cuba bagi dia makan yogurt perisa campuran buah buahan...Lepas dia makan tu....saya tengok kat dalam.mulut dia..lidah dia skali lelangit dia jadi putih2 bintik2....lebih kurang bintik2 sawan...ayaq bisa....tapi anak saya xsakit apa...pedih pon x....cuma ada bintik2 tu jaa...bintik2 tompok..bukan Biji2 tau.... effek mkn yogurt ka atau anak sy xssuai mkn yogurt....

2 Balas

bawa pie jumpa doktor.. jgn bg benda2 yg baby tak patut mkn lagi

maybe alahan.