Saja bertanya santai..

Hi ibu2. ank sy dah setahun 3 Bulan.. lahir kaedah czer.. kalau sy nak tmbah lagi sorg.. sesuai ke masa ni.. atau kne tunggu ank 2 tahun.. entah la.. mcm kesian dia main sorg2 takde kawan selain sy Dan suami..plan ank umur 2 tahun nnti bru sy start kerja balik..tp bila tengok dia mcm nak berkawan.. rasa kesian pula.. org kata biar penat Tu sekali jalan.. bila ank dah besar dah lega.. apa pendapat2 ibu2 ya..sy fikir dua benda ni .. 1. Luka parut czer.. 2. Emosi mental urus anak.. entah la.. berfikir2..

14 Balas

better jarakkan.. awk bekerja x?? jika x bekerja luangkan banyak masa dgn dia.. anak² yg kecik ni x mudah boring jgn jadikan ia 1 alasan.. kita kena curi² masa stay dengan dy.. santai² manja dgn dia..

For me, klu sis da bsedia mental & fizikal, kewangan pun xde masalah, kesihatan pun ok, y not kn.. tpulang la pd sis.. stiap org tu ade pndapat yg bbeza utk rancg kluarga..

pendapat saya, bila dahduduk fikir2 dua benda tu.. macam tak ready lagi.. kalau dah ready tak fikir dah tu

tny diri sendiri tu ready ke tidak