Czer kali ke 3

As slam.. Nk tya la.. Sy skg preggt 9w... Ni kali ke 3 preggy... Ank yg ke 2 bru nk msuk 2 thun... Ank 1 ngn 2 smua czer... Ni yg ke 3 ni kompem2 la czer... Ade x sape2 penah alami situasi mcm sy.. N skit x lps czer ke 3...bdbar sbb kali ni kne serah dri.. Dlu xpelah emergency czer... Aduhaiii

3 Balas

kali ke3 mmg akn czer jugak sis..skit tu sama je rasa memula sis czer..melainkan kalau sis lps czer ank no 3 dn sis buat btl, mmg akn sakit lebih sikit lah..semoga urusan sis dprmudhkan

Assalamualaikum nak Tanya,Sy pregnant ank kedua,anak 1,normal second ni ingat nak czer..boleh ke ye..

sorry tanya. kali ni knp kena czer sis

12mo ago

kalo ank pertama ngn kedua dh czer... ank ke 3 kompem kne czer.. tkot pecah rahim kot..