Supplement neurogain

Hi..ibu2.. ade tak kat sini yang mkan neurogain ni? Boleh share x ape bgus neurogain ni n patut consume tak?

Supplement neurogain
2 Balas

mengikut bacaan sy neurogain ni utk membantu perkembangan baby sejak dlm perut. keberkesanannya sy xpasti, tp gynea adik sy suggest mkn lepas trimester ke 2 (kalau xsilap sy). ada juga baca review yg katanya nmpk perbezaan dr anak 1st (tidak consume nerogain) dgn anak 2nd (consume nerogain) anak ke2 lebih cepat belajar dan pickup. mungkin bergantung pada kanak2 juga. sy consume juga tp sbb anak 1st, xpasti keberkesanannya. 😅