Neurogain supplement

Hi bole tak consume neurogain pada 33 weeks? Supplement ni kena makan sampai habis pregnancy ke? Saya ada baca neurogain ni baik utk brain development baby. Currently kk kat tmpt sy dah bagi calcium, iberet, aspirin, metformin dan labetalol.. nak cuba add on supplement extra. byk sy baca private doctor yg suggest n prescribe supplement ni tapi x tau pulak yg gomen Ada ke tak sbb gomen KK kt tmpt sy xde bagi pun…

1 Balas

no need kalau doctor x suruh. mkn je ubat doctor bagi tu. doctor tu dh bagi ikut keperluan bdn. kite xyah dh nak amek extra ke ape ke. nnti jadi mslh lain.