Pil kalsium

Nak tanya.. sape kat cni makan pil kalsium? Boleh suggest x yg mne elok n suggest by doc?

2 Balas

Sye makan shaklee ostematrix 3 tablet per day since second trimester. Not suggested by doc pun.. Sye sndiri nk makan sbb ibu pregnant mmg kena consume mknn or minuman yg ada calcium at least 1000mg per day. Alhamdulillah.. Anak lahir ok.. Minggu pertama lahir je dah kuat tulang2 dia. Sye pun takde mslh sgt psal kebas or kejang otot. Ada tu mmg ada.. Tp x kerap hehe

Boleh jer minta pil kalsium kat kk sis