Tak bagi guna buai

Stress saya tidur xckup, bincng dgn suami nk guna buai. Dia xbg sebab nanti sush nk jalan. Sibuk fikir mulut org "JANGAN AJAR GUNA BUAI". Mslahnya saya yg xckup rehat. Bby lagi kesian ada masa tidur lama, ada masa tidur 10mnit lepasto bngun . Kesian tengok baby tidur xtentu mcmto. Macam satu dosa pulak xbg pakai buai.

1 Balas

Jgn pedulikan kata org sis. Yg penat yg sakit sis jgk nti. ye kesian dkt baby tu nti dia overtired lg payah nk handle meragam dia. Anak sy hari ke 10 dh guna buai dh sampai skrg tp siang je lah mlm dia taknak buai dia nk tidur bwh . Bincang dgn husband baik2 sian dkt awk jgk