Pemilihan saiz nursing bra

Hi ibu2. 37w , brt 54 , tinggi 151. sy tk tahu nk plih saiz nursing bra. Perlu beli saiz msa mngdung atau lebih bsr? Sy ada bli satu saiz 38 ngam elok tp lepas brsalin adakah payudara semakin mmbsr ? Perlu ke ambik saiz lebih bsr? Tkut longgar plk kt lilitan.

2 Balas

kalau menyusu awal² memang membesar sikit sebab breast engorge biasa awal² tu. pakai je yg selesa skrg.. tapi ada je mommy yg gain weight byk sgt, jadi badan lebih besar, perlu saiz lebih besar.. ada yg cepat kurus ada yg maintain sampai ke sudah . badan lain² sis

Beli extender bra hook saja.

1y ago

Beli Bmama bra. Best. Kat situ pun ada seller chat boleh assist. Sangat membantu.