Plus size nursing bra

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya nak tanya pasal nursing bra. Saya dah 2 kali beli 2 jenis yg berlainan. Yang pertama ok tp material dia tak berapa best. Yang kedua saiz besar, cup dia kecik. Ada suggestion nak beli nursing bra yang plus size tak?link shopee ke dealer ke? Cup saya lebih dari D. Ukuran lilitan lebih kurang 46. #thankyou

2 Balas

saya pakai jenama sorella nursing bra punya. Material sangat best dan selesa cuma saya tak pasti jenama ni mencapai 46 lilitan sebab saya punya lilitan 38-40 pon dah ambil saiz XL link shopee https://shopee.com.my/product/150217066/11878079390?smtt=0.38881407-1669958847.9

1y ago

terima kasih sudi komen. kalau ikut size dalam chart dia memang tak ngam. thank you ya. ❤

sama la kitaaa 😂 beli shopee, amek size plg besar,, ukuran sama. tau2 sampai ehh mcm size 28A jee 😂😂 pegi mall carik pon sama. x jumpa jugakk yg besar. xtau dah mana nak carikk.

1y ago

sama je yg mahal pon. hari tu ade tgok pierre cardin. cup kecik la size kecik la. last2 pakai bra biasa jeee. tapii susah la nak menyusu atau pam. kena buat dlm kereta or baby room kalau kt luar. sye pakai milk collector je kt dlm bra 😅