flu...

Ibu semua.. Sy Dh flu selama 2 days... Ada X ubat / petua yg selamat utk dimakan...pregnant 5 months now..plz help..

7 Balas

Kalau tak nak makan ubt yg doc cadangkan,makan buah oren sis. Tp jgn yg masam tau. Moga cepat sembuh 💪

Pls jumpa doc.. Doc akan bagi ubat yg sesuai utk ibu mengandung. Bawa buku pink.

5y ago

OK sis

Sy bykkan vitamin C, minum berocca dan makan ubat yg doctor bg prescribe je

Sy biasanya mkn buah2an je time flu, lagi2 yg ada vit C mcm oren ☺☺

5y ago

Yes sis... Sy pun Semlm makan Oren and sapu minyak kapak je..

Jgn mkn ubat sebarangan ya sis..better jumpa dokter..

Minyak ikan

Tnya doc