FLU FLU FLU

Now dh 38w n flu melanda , lemau satu badan . Pil FLU boleh telan takk?🥹🥹

3 Balas

sepanjang pregnancy ni , saya sejenis takut nak telan apa2 ubat. sekalipun badan ni demam / batuk/selsema. huhu. boleh je nak telan ubat tapi kena Tanya lah doc/nurse. nti dorang yg bagi ubat apa yg boleh dimakan

kne consult dgn doc dlu sbb awk peknen xleh ambik sebarangan ubt.klau ada minyak roll cengkih pun elok letak kt idung lega

Sama bary baik 38w , saya flush nose hari2 pas tu mnum air suam saja