jahitan epsitomi

Hi.. Ibu.. Sekarang dah 42 hari.. Jahitan epsitomi dah sembuh.. Tapi nampak macam ada kulit lebuhan.. Adakah itu maksud nya luka epsitomi terbuka.. Nanti kalau hantar hosp..akan dijahit semula tak? Benang semua dah tak nampak dah jadi kulit.. Tolong mumy semua..

1 Balas

Sy bersalin januari haritu, skrg lbih kurg hari ke 33 berpantang.. Sy pun ada kulit lebihan.. Sy ada tanya nurse, dia ckp nnt lama2 isi tu mengecut tp mungkin makan masa yg lama.. Tp ada terbaca ada yg dr potong.. Cba tny pndpt nurse or dr sis

4y ago

Ye..bahagian dalam tu lama sangat nak kering.. Susah nye.. Kat luar dh sembuh