luka epsitomi

Hai ibu.. Saya dah 38 hari dalam pantang.. Luka jahitan pun semakin sembuh,tak ada nanah dan tida benang putus.. Tapi masih sakit lagi. Kenapa ye?dan boleh saya tahu berapa lama baru sembuh sepenuh nya?

1 Balas

Kita sama sis.. Tp sy baru 25 hari.. Luka blm kering, sy 2nd degree tear.. Masih basah.. Dan menanti hari bila nak kering dan sembuh. Huhu..

4y ago

Dah check doc cakap ada terbuka sukit.. Dan biar dia bercantum sendiri.. ..lama juga nak tunggu sembuh