Normal ke 33minggu 6hari

Ibu pernah tak 33minggu 6hari,buat kja dapur sikit je MCM masak,basuh pinggan,tiba rasa nk pitam,rasa nk muntah serta pening kpla..lpas tu rasa nk berak,pergi berak klur tak lah bnyk sngt..rasa mcm nk cepat cepat baring..kpla..sbb mata nk buat mcm kabur².. normal ke ya..hari tu sama jugk MCM ni g hospital check tak ada apa-apa pon.. jantung ok, tekanan darah ok,semua ok lh senang ckp..normal ke..🤔saja tnya..🤔

13 Balas

hb low ni saya pun sama , kepala rasa berat kepala .. kadang2 tu ubat tak sesuai , macam saya mula minum maltofer tak sesuai hb low dan ada kesan pening2 dan mual lepas tu tukar minum 4jenis ubat barulah sekarang rasa okey sikit ..