Helppleasemom

Hi ibu normal ke kalay baby ada tu? Ada tk baby ibu ibu yg ada juga?? Baby 33 hari.

Helppleasemom
11 Balas

Heheh normal utk new born sis,,sbb masa dalam perut kan diorang membulat..nnt makin dia besar makin akn hilang la tu sis,jgn risau semua itu normal,mcm bulu roma dia tebal atau telinga dia masih melekat ke kepala,bahagian punggung ada bulu2 roma atau lekuk2,,

2y ago

Oooo mcm lubang kecil mcm lesung pipit tu ka?? Normal sis hehehe ank sy pun ada ni heheh,jgn risau la

baby sy pun ada macam ni sis . i think its normal 😅 baby sy dah nak masuk 6bulan

2y ago

haah sis ada

sya rasa normal sis sbb sya sendiri ada bgitu 🤣🤣 smpi ke tua2 bgitu 🤭

maaf tiada pengalaman, kalau tompok gelap dan berambut normal. nnt ia akan hilang

2y ago

Anak sy pun ada. Kat punggung. Ada 2 belah bahagian punggung. Igtkan tanda lahir.

Normal..tu tempat letak tulang sulbi

Normal

normal

Normal

2y ago

Saya pun tak tahu,, Cuma setiap baby ada benda tu,, nnti makin besar pndai hilang juga