Baby songsang

Hai semua.. nk tanya ada tk penglaman ibu² pregnant 35w baby masih songsang.. dan ada tk yg 35w keatas baru pusing atau ada yg mmg tk pusing.. shre penglaman ibu²..

3 Balas

Saya masa week 32 baby songsang & tali pusat belit kat leher dia so doc pun cakap high chance tak pusing kot sbb kan tali pusat kat leher tu so ada benda yg mengganggu dia. Tapi saya ada buat exercise guna gym ball tu kat rumah and week 34 check balik baby dah pusing kepala kebawah. Try buat exercise pakai gym ball tu sis

2mo ago

alhamdulilah.. tdi o&g... da scab kple baby da dkt bwah.. 37w last scan ..

sy pernah. tp anak no 2...sblm2 ni mng kt bwh..tiba2 scan 35w bby breech. dktr bg chance utk repeat scan 37w. so seminggu tu sy bykkn jalan..exercise. dan repeat scan bby dh pusing semula ke posisi asal.

2mo ago

Alhamdulillah seronoknya, moga dipermudahkan 🥹

sy pun 35w. bby sonsang melintang . harap2 xlama lgi kepala dia turun lh..

2mo ago

InsyaAllah ..sis ckp² dgan baby.. alhamdulilah tdi sya scan o&g kple baby da dkt bwah.. tk perlu ceaser. tpi 37w nt repeat scan..