Berat BABY

Assalamualaikum hi mami2 mama ibu nak tanyaa .. normal ke 29weeks berat baby 1400g ?? Klo dah 33 weeks normal berapa patutnya ? #SeriusTanya #ingintahu

8 Balas

Sy scan 32minggu haritu berat baby 1.5kg je, hari ahad nnti jumpa pakai lagi skli. Harap berat baby bertambah la, risau kena bersalin awal 🥲

Saya 32w 5 hari, berat baby 1.7kg alhamdulilah tapi berat maknya 2 minggu static tak turun tak naik (saya makan da byk da rasanya) 😂

Haritu saya scan 29week baby 1.12kg , inshaAllah baby boleh naik lagi berat tu sis , banyak makan yang sihat sihat 🫶🏻

normal je Tu X besar x kecik ..sy 29 minggu Dr scan berat 1600g Dr ckp okay je

Sy 1.1 kg masa 28 weeks. Masa 32 minggu dah 1.7kg baby. Alhamdulillah okayyy

4w ago

saya pon msa scan mggu lps 29 week 1.2 kg . tp dr kata normal. 😅 saya plk jdi risau. mcm mna nk bg bby berat eh. ke berat bby akan naik berat stiap week .

sy 30w berat baby 1564g. rse normal tuu, ngam2 cun2

normal tu 29w 1.4kg

normal