Baby dalam womb sedu

Hi ibu.. Nk tanye yg berpengalaman.. Mcm mane nk tau baby kt tgh sedu dlm kandungan yer? 😂 Kdg2 ase mcm die ketuk2/ayam patuk2 tu.. Tu sedu ke? 😆 soalan klaka tp terbaca status kawan kate anak dia tgh sedu dlm perut.. I'm Preggy 30w 3d.. 😂

6 Balas

Hehehe.. Sama laa kita.. Kerap plak dia sedu.. Husband pun dapat rasa.. Sy skrg da 34 week.. Xsbar nk jumpa baby..

3y ago

Haah, rse camtu.. Rse mcm sekata je pergerakkan dia.. Mcm kne ketuk2 perlahan tu.. Dia sme je mcm kita sedu.. Sekata n lama sikit.. Kadang ad smpai 5 min dia sedu..