Baby dalam womb sedu

Hi ibu.. Nk tanye yg berpengalaman.. Mcm mane nk tau baby kt tgh sedu dlm kandungan yer? 😂 Kdg2 ase mcm die ketuk2/ayam patuk2 tu.. Tu sedu ke? 😆 soalan klaka tp terbaca status kawan kate anak dia tgh sedu dlm perut.. I'm Preggy 30w 3d.. 😂

6 Balas

sedu kita rasa macam dy ketuk lama berulang2 😆skrng baby saya dalam perut pun macam tu suami pun jga dapat rasa ..

3y ago

bunga : sy ritu awal 4 bulan dah rase.. kdg2 pagi mase bfast dh rase pas kt mkn.. 😂

Hehehe.. Sama laa kita.. Kerap plak dia sedu.. Husband pun dapat rasa.. Sy skrg da 34 week.. Xsbar nk jumpa baby..

3y ago

Haah, rse camtu.. Rse mcm sekata je pergerakkan dia.. Mcm kne ketuk2 perlahan tu.. Dia sme je mcm kita sedu.. Sekata n lama sikit.. Kadang ad smpai 5 min dia sedu..

baby sy msa dlm kandungan kerap sendu.bila dah lahir pun msih kerap sendu.

saya confius baby sedu n baby gerak ..lebih kurang sama je 😅

3y ago

tp perut still nmpk mcm gerak jugak kan .. cuma dia dekat 1 tempat je ye ??

tak pernah pulak saya dngo sedu dlm perut 🤔 huhu

3y ago

kdg2 ade ase mcm ketuk2 mcm kene patuk ayam tu.. kompius kjp

baby sy kerap jgk sedu kdg shri 3,4x

3y ago

sbb dh sempit.. die dh mbesorkan.. kurang gerak.. 😂