baby dalam kndugan sedu mcm mna ya

Baby sedu mcm mna kita nk cm ye sebb dlm perut

2 Balas

klau sya dah 34w ni .. baby kerap sedu , boleh rasa juga tu klau baby sedu .. dia bukan mcm tendangan atau gerakan .. mcm kita sedu juga cma baby ni kan kita tdk nmpak dia sedu tp blh rasa dlm perut .. sbb baby sedu ni lama , sya biasa klau baring ngam2 baby sedu tu mmg akn terasa mcm ada benda berdenyut berulang2 ..

xpasti la sist mcm mna..sbab kalau sy..smua sma je..baby mengiring pun sy rasa dy tendang😄