Gugur 7week

Hi ibu, nak tanya sye baru je keguguran dan kantung dah keluar sendiri masih ada darah keluar. Perlu ke pergi hospital untuk rawatan lanjut? dan perlu ke bawak kantung ni sekali tunjuk kat doktor?

8 Balas

ye. kena cek jugak. takot ade tinggal ape2 dalam tu. lagipon darah kluar lagi tu. takut awak kurang darah kang. nnti boleh dapat ubat ape yg patut. kantung bawak je lah in case dr nk tgk. takziah ye. selamat berpantang. jaga diri. moga ada rezeki zuriat lagi lepas ni

terima kasih semua. Alhamdulillah sye dah rujuk hospital. all went well syukur ❤️ doakan sye ada rezeki lg ❤️

Perlu ke hospital. Untuk check, tak perlu bawa kantung. Cukup hanya ke hospital. Doktor boleh scan kan

even ggur or jtuh sndiri kt umah, wajib pegi hosp...rsau ad jangkitan or ad darah beku

perlu ke hospital utk scan takut ada tertinggal kat dalam.. kantung xperlu bawa

perlu sis, pergi hospital nnti dr Scan kot2 ada apa2 lgi dekt dalam 😊😊

Da pergi hospital ke?

perlu..