Neurogain

Hi ibu. Nak tanya ada tak ibu ibu yang tengah preggy skrang consume Neurogain? blh tak kongsi feedback.

Neurogain
19 Balas

Sorry nk tanya, doc ade prescribe ni, tp kat farmasi, pharmacist ckp no need amek ni, if dah amek Obimin Pluz, kandungan zat dia sama, boleh jadi overdose ke if amek jugak?

4y ago

Obimin Pluz pon da ade minyak ikan, dats y pharmacist tu ckp no need to take neurogain dah if amek OP, OP ni masalahnye susah nk carik dah, now da tuka Blackmores Pregnancy & Breastfeeding Formula botol pink tu,