Neurogain...

Nak tanya ibu ibu dalam ni ada ke yang ambil vitamin neurogain . Saya sekarang dah 21w . Banyak saya baca 5 bulan keatas dah boleh ambil vitamin ni . Sekarang saya cuma consume obimin yang kk bagi . #firstmom #seriusnanya

Neurogain...
5 Balas

Pernah baca katanya supplement ni elok untuk Perkembangan otak janin, means nanti baby besar bijak etc. and orang consume time trimesters 3

maaf puan sy tak pnh consume yg ni .sy hnye mkn yg ubat doc dkt kk suggestkn shj 😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya amiin

Sy skrg dah 23 weeks. Tapi memang nak consume neurogain ni. Cuma maybe time 6 or 7 bulan baru sy akan consume.

boleh. jika di swasta mmg doc bg yg ni. kkia sbb xde budget mmg xde bg utk ibu2, perlu beli sdri

Boleh tnye doktor utk consume supplement ni.