Kalau kita asyik nangis and moody apa effect dekat baby? Saya 5 weeks.

Ibu Moody dan Sedih

2 Balas

sama mcm sy sis,sy pun kdg" alami mcm tu..sy skrg 11weeks.bnyk org ckp mmg tak bgus utk kndungan kita.kita kna elak bnda yg ble buat kita rsa cm tu..mmg kdg" susah jga..tp utk bby dlm kndungan,sis pelan" atasi k.sbb mmg kita ibu hamil ne sngat senstiv skit.hrp sis bnyk"kan bersbar.

baby boleh rasa bila kita moody sama ada marah sedih mahupun gembira.