Tempoh Haid Kembali Semula Selepas Bersalin

Hello Ibu-Ibu! Untuk anda yang pernah bersalin, boleh kongsikan kepada kami berapa lama tempoh yang anda lalui untuk haid kembali semula. Lain ibu, lain pengalamannya, betul tak? Harap perkongsian anda berguna untuk ibu-ibu lain juga!

Tempoh Haid Kembali Semula Selepas Bersalin
52 Balas

lepas 3 bln dah period.tp sekarang x period dah sebab pakai implano

Lepas nifas baru dtg skali . Skrg ank dh 6bulan . Sy fully bf .

Yg pertama 2bln anak susu campur Yg ketiga 3bln wlpn full bf

Setahun 4bulan, nasib baiklah habis period sebelum puasa

Hari ke 43 dah period..fully bf Hari ke 27 habis nifas

Anak dah sthun tiga bln haid still xdtg lagi full bf

Anak dah 4 bulan belum period lagu. full bf anak

1 tahun 7 bulan. fully bf. xdak ambik perancang

sy fully bf..selepas 8bulan baru datang bulan

3 bulan lepas bersalin baru dtg period balik