Saya tak bekerja. So saya x simpan susu. Saya lebih kepada direct feeding. Tapu suka sgt tengok cooler bag mama's choice dekat ganjaran TAP. nak beli tapi sayang klu tak guna. Duit kena guna pada yang mustahak dlu time2 skrg ni.

sya trus breastfeed baby tak pernah perah stok, emang full time mother hsewife..tp sya berminat nak belajar stok susu ibu, dan stok dlm peti frozen dan beg on the go, haha, excited and challenging..🤩🤩🤩

👍🏼👍🏼👍🏼