Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?

Hi ibu-ibu TAP yang gorgeous😘 Min nak tanyalah, apa makanan ibu semua sewaktu mengandung ya?🤔 Kalau min lah dulu suka sangat makan ikan keli goreng rangup-rangup cicah sambal kicap 😋 Lapar pulak bila terbayang waktu tengah hari macam ni😆 Haah mommies lain makanan apa pula? Jom kongsikan di bawah😉

Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?
386 Balas

Sy xtau la apa fav food sy tp sy br perasan, sy mmg layan Nasi Ayam Penyet & Pizza 😂dapnya pizza

mula2 dlu ske mkn msm2..dh nk ujg2 nie ske mkn ht mnis2..cth milo ais..nsb la xde gdm😂😂

4y ago

Milo ais sedappp. Min dulu suka makan milo campur ais sahaja hahaha

western food .. tapi memilih juga siapa yg buat 🤣 yg penting sedap .. klau tak sedap , tak nak makan dah

4y ago

Ehhh mcm sama je dgan min haha

Buah pear, before ni jarang makan buah. Masa preg, takda buah pear, tak best hidup.

Masih mencari kegemaran x jumpa lg sbb ngandung second ni xde selera mkn semua tak tau nk mkn apa

semua saya makan .. daging je kureng sikit . tak lalu tengok daging 😌 kalau masakkan tu boleh

suka mkn buah mcm betik.. apple hijau.. tembikai.. tp anak x suka pulak mkn buah 😂😂

yang manis , yang pedas semua layan 🤣 seafood pun suka sangat kalau boleh hari hari

Sy tak da makanan kegemaran time mengandung. Selera masih sama sebelum mngandung. 😂

Spaghetti carbonara..dulu bukan penggemar cheese, sekarang macam sedap lain macam 😁