Ade sape"nak baby x

Hi assalamualaikum .sye ade satu kawan orang indonesia and die tengah pregnant dalam 7 bulan , Die ckp tk mampu nak jaga baby , nak bayar kos bersalin baby pun xde , apetah lagi barang" baby langsung xde persiapan ape",sye sarankan die balik kampung biar bersalin kat kampung tapi die takut ngan family die sbb die x nikah lagi , dan lelaki tu pun tak nak bertanggung jawab , sye nak amik baby die pun sye tak larat dah, sbb sye sendiri pun tengah pregnant , sye just bantu semampu sye je , #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

1 Balas

Kalau ade spe" nak boleh tinggalkn je nomor whstap kt komeni ye