HUBUNGAN BERSAMA SUAMI

Ibu ibu semua. Saya nak share situasi saya. Sekarang saya pregnant kedua, kandungan dah 4bulan lebih. But pregnancy kalini jauh beza dengan yang pertama. Saya perasan, setiap kali saya bersama dengan suami (air mani buang dalam), keesokan harinya saya akan mengalami pening kepala yang teramat sakit. Kadang rasa nak pecah. Saya akan sakit kepala selama 2-3 hari kemudian keadaan akan normal semula. Even suami saya sendiri pun perasan, setiap kali kami bersama, memang saya akan pening kepala. Jadi soalan saya, adakah ibu ibu semua pernah alami macam saya alami? Atau situasi saya ni hanya kebetulan sahaja & tiada kaitan dengan air mani? 🥹

8 Balas

sy pula kalau bersama (buang dlm) bby mengeras je .. padahal xlasak pun ..

6mo ago

Ohhhh jadi bukn saya jelah yang rasa 🥹🥹🥹🥹 Aduhai simptom betul ekkk no2 ni