Share cara pantang

Hi ibu ibu. Saya semlm dah disahkan keguguran kembar. Tada rezeki doc kata baby mungkin tak cukup sifat amd rahim tak kuat. Mintak ibu ibu share cara berpantang ye. Sbb duduk dengan suami je. 🥹

2 Balas

suruh husband crik kn org utk berurut atleast 3hari. awk kena rehat dlu sementara. jgn buat kerja berat2. makan kena on time. suruh husband masak. jgn pedas2. letak bwg putih dgn halia dlm masakan. elakkan makanan berangin, mcm teh o, kobis, ubi, pucuk paku semua2 tu. pakai stokin, jgn mndi mlm. rambut ikat bagi kemas. jgn terlampau sejuk or panas. ikut selesa awk. rahim masa ni akan sakit on off. sbb nak mengecut, boleh tuam pakai hotpack atau ltk air panas dlm botol balut dgn towel tuam kn dkt perut. bykkn rehat. perut jgn biar kosong. nnti gastrik pulak.

cari tukang urut