Momen Pertama Yang Mengharukan Untuk Ibu

Ibu-ibu masih ingat tak yang mana satu momen paling bermakna untuk anda tahun ini? 🥺 Jom kongsikan bersama pengalaman anda! Mesti ramai nak tahu, lagi-lagi yang dah nak due untuk bersalin.

Momen Pertama Yang Mengharukan Untuk Ibu
8 Balas

the most rasanya masa golden time. betul2 masa anak baru lahir. sebab masa tu tgk mata anak mcm dalam air. cantikkkk sangat! hijau ke kelabu. ada nampak urat2 dalam mata. allahu comeynyaaaa... skang ni dah hitam mata..udoh xnampak HAHAHAHA hari2 hari yg bermakna je 😆🤣

semua ragam anak buat saya terharu , bila tengok tiap kali ada perkara baru yang dia belajar rasa happy sangat2 🤭 lagi macam anak saya umur 2tahun dia tengok taik lalat saya dia ejek pastu gelakkan hahaha sabo je lah 😣

Kelahiran anak kedua ke dunia

Kelahiran anak ke dunia

Masuk sekolah 😭

Semua 🥰

Semua🥰

semua